KYLLINGLÅR I THAI-INSPIRERT KOKOSKREM

IMAG3272_1.jpg

Jeg liker å bruke god tid på matlaging. En krevende dagjobb gjør det nødvendig med påfyll og rekreasjon – og timene ved kjøkkenbenken er min form for terapi.
Men så er det disse dagene da, når tiden til rådighet for middagslaging ikke helt strekker til. Hva da ?
Jo, da er det fint om noe, eller mesteparten av middagen er forberedt dagen før,
sånn som denne retten jeg deler med dere i dag.
Den ble til dagen før en typisk «tidsklemmedag» og er testet og godkjent av smakspanelet i dag. Smitt og smule forsvant og jeg har fått klarsignal til å lage dette flere ganger ☺
(Det er faktisk ikke alle rettene mine som passerer «familietesten», nemlig – og de rettene havner aldri her på bloggen.)
Her er min nye kyllingrett, liker du den må du gjerne dele den med venner og kjente !

KYLLINGLÅR I THAI-INSPIRERT KOKOSKREM

5 ferdig stekte kyllinglår (kremen holder nok til både 6 og 8 lår)

Kokoskrem:
250 ml Coconut cream
4 finhakkede limeblader
2 ts revet ingefær
4 ss søt chilisaus
½ ts salt

Legg kyllinglårene i en ildfast form.
IMAG3268.jpg

Pisk sammen alle ingrediensene til kremen og bre den over kyllinglårene.
IMAG3269.jpg
Dekk formen med plastfolie og sett den i kjøleskapet over natten.

Ta av plasten, stek ved 200 grader i 25-30 minutter og snu lårene halvveis i stekeprosessen.
Serveres med salat og/eller ris og sausen fra formen.

IMAG3271_1.jpg

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s