KUVERTKNUTER MED HVITLØK OG ROSMARIN

IMAG3435.jpg

Her i «Huset i skogen» lager vi ofte en innholdsrik salat som hovedrett til middag,
utfordringen er at metthetsfølelsen etter en slik middag ikke varer så lenge.
Jeg har derfor eksperimentert litt i det siste for å komme frem til et bakverk som passer som tilbehør, er mettende og smaker godt.
Krydder og urter kan du jo variere etter hva du liker best ☺

KUVERTKNUTER MED HVITLØK OG ROSMARIN

1 pose Regal Speltbrød-mel
1 pose tørrgjær
5,5 dl vann, ca. 20 C
1 dl god olivenolje
3 finhakkede kinesiske hvitløk eller 6 store hvitløksfedd
250 gram revet ost – hold av litt til å strø på toppen av knutene
2 ss finhakket, frisk rosmarin

1 egg til pensling

Ha alt i kjøkkenmaskinen og elt i 20-30 minutter.
Del deigen i 16 emner og form dem til knuter (som kanelboller) eller rundstykker.
La dem heve i 1 time. Pensle med sammenpisket egg og strø resten av osten over.
Stekes ved 200 C i 20 minutter. Nydelig tilbehør til supper og salater.

IMAG3437.jpg

Hvis du har lyst til å følge bloggen min kan du klikke på follow/følge
og registrere epostadressen din, så får du melding når jeg legger ut en ny oppskrift ☺
Du er også velkommen til å dele bloggadressen min med andre, det er bare hyggelig !

2 kommentarer om “KUVERTKNUTER MED HVITLØK OG ROSMARIN

    1. Så hyggelig! Jeg legger ut etterhvert som jeg har nye oppskrifter. Hvis du registrerer deg som «følger» får du en mail når jeg har lagt ut noe nytt på bloggen 😊

      Liker

Legg igjen en kommentar